Äntligen! Nu kör vi igång igen…

Golffys!

För att genomföra en golfsving som genererar längd och kontinuitet krävs det styrka, rörlighet, koordination och explosivitet. Ge dig själv möjligheten till en effektivare och skonsammare golfrörelse genom bra och anpassad träning. Givetvis har du nytta av träningen i din vardag också. 

 

I samarbete med Friskis och Svettis erbjuder vi dig som medlem 3 pass i veckan. Du kan välja att vara med 1, 2 eller 3 gånger/veckan.
Tränare för passen är Anna-Karin, PGA utbildad golftränare + Certifierad gymtränare på Friskis och Svettis. Läs mer info om kursen nedan. 

För frågor, kontakta: anna-karin.kjellberg@kalmargk.se

Pass 1 Pass 2 Pass 3

Plats: Friskis och Svettis i Kalmar

Tider
Pass 1 - Måndagar kl 09:30-10:30
Pass 2 - Onsdagar kl 19:15-20:15
Pass 3 - Fredagar kl 09:00-10:00

Start: v 42. Totalt 17 tillfällen (uppehåll v 44, 51, 52, 53, 8)

Pris per kurs: 1375 kr + 150 kr*

Vill du träna mer? 

Golffys+träningkort 6 månader - 3970 kr

Golffys+träningskort 12 månader - 4701 kr 


*Du behöver lösa ett medlemskap på Friskis och Svettis om du inte är medlem. Detta för försäkringar ska gälla då vi är i deras lokaler. Detta kostar 150 kr och betalas på Friskis och Svettis vid första tillfället. 

 

Givetvis tar vi hänsyn till corona situationen genom att hålla avstånd, rengöring av redskap osv. Skulle restriktionerna ändras och det blir förändringar i upplägg återbetalas belopp motsvarande den träning som missas. 

Kalmar Golf Academy

Kalmar Golf Academy kommer att drivas utav Jesper Lindgren, Andreas & Emelie Warme – Tre starka profiler på vår klubb med erfarenhet och entusiasm. Vi är övertygade om att Kalmar Golf Academy kommer bidra till föreningens utveckling. 

”- Kalmar GK behöver få en snabbare utveckling i helhetsbilden kring shop, customfitting, resor & vuxenutbildning.  Många golfare efterfrågar bland annat mer ny teknik, fler sätt att konsumera golf på m.m. både nya som rutinerade golfare. När vi nu kan satsa på detta fullt ut så är vi säkra på att Kalmar GK:s medlemmar kommer se positivt på vårt koncept, säger Jesper, Emelie och Andreas” 

Verksamheten kommer starta igång vid årsskiftet i gamla shopens lokaler intill vårt klubbhus. 

För förfrågningar gällande träning 2022 kontakta info@kalmargolfacademy.se

TRÄNA