Vår nya Förmånsapp är äntligen här och är fulladdad med unika erbjudanden till dig som är
medlem i Kalmar Golfklubb! Exempel på medlemserbjudande:

600 kr att spela för på drivingrangen för 0 kr! - Spara 600, Halva priset på greenfee för en gäst - Spara 395 kr, 300 kr rabatt på biltvätt hos Mr Cap, 20% rabatt hos Beijer

Totalt är det över 170 st liknande erbjudanden i Kalmar!


SYFTE

Vad är Kalmar Golfklubbs Förmånsapp?

Syftet med vår nya Förmånsapp är att alla som väljer att stödja Kalmar Golfklubb ska få otroligt mycket tillbaka. Förmånsappen skapar också nya möjligheter att stödja vår klubbens juniorer och vi har möjligheten att utveckla våra företagssamarbeten på ett effektivt sätt.
Utbudet som finns i Förmånsappen är en kombination av erbjudanden från Kalmar Golfklubb, våra sponsorer samt även med Guldhäftets ordinarie stora utbud.

 


GÖR SÅ HÄR

Hur fungerar appen?

Du kommer igång på 2 minuter
- Ladda ner appen Guldhäftet.
- Skapa konto
- När du väljer förening väljer du Kalmar Golfklubb
- KLART!

I appen finns två olika nivåer av engångserbjudanden: “Fritt” och “Premium” som är markerat
i högra hörnet av erbjudandena.

Fritt - du kommer åt alla dessa erbjudanden direkt efter att du skapat konto
Premium - betala 300 kr och du har 12 månader på dig att använda erbjudandena. 150 kr
av dessa går direkt till Kalmar Golfklubbs juniorer.

Vi kommer kontinuerligt fylla på med fler erbjudanden från klubben och sponsorer så ladda ner ner appen och håll koll så ni inte missar något.

 


ICA SUPERMARKET

Handla och stöd samtidigt våra juniorer

Via vår nya Förmånsapp har vi nu även kunnat återuppta vårt samarbete med ICA Supermarket Södercentrum, vilket är fantastiskt kul.
Varje gång du handlar så registreras totalvärdet du handlat för i Förmånsappen och då går automatiskt 5% till våra juniorer! Så stöd våra juniorer genom att handla på ICA Supermarket Södercentrum.

Exempel på hur du direkt sparar pengar via appen: 

Ex 1 - ladda rangekort
Ladda ner appen och lös premiumkonto genom att swisha 300 kr. Leta upp rangeerbjudandet “ fyll på rangekortet för 600 kr för 0 kr” . Visa upp erbjudandet i reception/shop och du får rangekortet påfyllt med 600 kr. Du sparar direkt 300 kr och har möjlighet att använda alla de andra premiumerbjudanden under ett år framöver.  

Ex 2 - köpa skor 

Ladda appen och lös premiumkonto genom att swisha 300 kr. Leta erbjudandet “600 kr rabatt vid köp av ett par skor” .Visa i shopen I samband med betalning och vi drar av 600 kr på ditt skoköp. Du sparar direkt 300 kr och har möjlighet att använda alla de andra premiumerbjudanden under ett år framöver.  

Obs - nu är detta erbjudande förbrukat och kan ej användas igen.