Onsdagsgolfen 2023


ONSDAGSGOLFEN 2023

Lördagen den 22/4 startar årets Onsdagsgolf. De 100 första som anmäler sig får hämta ut ett exklusitvt 3 pack Pro V1, värde 145 kr i shopen innan start. 

Vi startar på lördagen för att få så många som möjligt att vara med från start och därmed kunna vikta klasserna så jämna som det är möjligt. Anmälan kan göras till och med fredagen den 21/4 kl 18:00. Därefter delas startfältet på mitten och handicapgränserna utgör klassindelningen för resten av säsongen. 


 Boka in lördag den 23/9. De 18 bästa i A och B-klassen bjuds på ett välfyllt prisbord och en fantastisk dag med lunch och bankett.


Detta gäller:

1. Nyhet! Onsdagsgolfen växer för varje år och vi kan med hjälp av våra sponsorer öka upp finalen till 18 deltagare från varje klass.
2. Vi planerar för 22 deltävlingar varav de 12 bästa resultaten räknas samman.
3. Om omständigheter för att genomföra spelet, bortsett från personliga, gör att 30 % eller mer av startfältet bryter eller inte kan komma till start annulleras deltävlingen och startavgifterna returneras.
4. Spelaren fortsätter att spela säsongen i samma klass.
5. Val av Tee. De spelare som har rätt att välja Tee spelar bägge banorna från samma tee under säsongen. Väljer spelaren exempelvis röd är det röd Tee på bägge banorna och blå vid backtee.
6. Endast de som spelar finalen har rätt till priserna. Poängen från grundomgången räknas in i det sammanräknande resultatet men för att få pris krävs det resultat från både grund och finalspelet.
7. Finalen går i år över 27 hål och avslutas med finalmiddag lördagen den 23 september klockan 19.00 i Klubbhusrestaurangen. Lunchen och banketten är kostnadsfri för finaldeltagare.
8. Vandringspris i respektive klass med ett fantastiskt prisbord.
9. I finalspelet är det även ett Scratchpris till lägsta bruttoscore.
10. Veckopriser!
a. Vinnaren i respektive klass erhåller två lunchkuponger.
b. 2:an i respektive klass erhåller en lunchkupong.
11. Anmälningsförfarandet.
a. Anmälan till tävlingen måste ske dagen innan senast 18.00.
b. Efteranmälan kan göras direkt till kansliet för 70 Kr fram till start.
12. Signerat scorekort lämnas i lådan vid tävlingsexpeditionen.
13. Spelaren uppmanas att även föra in scoren digitalt i anvisat system.

Starttider:
Valfri partner och starttid. Tiderna är möjliga att förboka flera veckor i förväg som grupp utan att belasta sina ordinarie bokningar. Kontakta kansliet.
Startavgiften är 50 kr per tillfälle. Efteranmälan är 70 kr.

OBS! Avgiften betalas i samband med bokningen på webben.