Välkommen till shopen på Kalmar Golfklubb

Kalmar Golfklubb driver sedan 2014 sin egen golfshop - med Golfstore i ryggen - Sveriges största inköpsorganisation i golfbranschen.

Vi ser fram emot att få erbjuda dig ett noga utvalt sortiment av klubbor, kläder och skor i kombination med vårt eget kunnande.

Garanterat Lågt Pris

Hos oss får du alltid garanterat lågt pris. Om du inom 14 dagar kan köpa en likadan produkt till ett lägre ordinarie pris i en lokal butik, så betalar vi mellanskillnaden. Kom ihåg att ta med kvitto.

Vår bonusklubb - lojalitet lönar sig
För varje köp hos oss får du 5% i bonus. Denna bonus kan du använda vid nästa tillfälle du handlar i shopen. Mini nivå är 50 kr. Som medlem på Kalmar Golfklubb är du automatiskt medlem i vår bonusklubb.

Kontakta oss gärna på e-post: shop@kalmargk.se

SHOPPA I VÅR WEBSHOP HÄR

CUSTOM FITTING

Utprovning av klubbor - en såkallad Custum Fitting är till för alla kategorier av golfare. Vi tror på att anpassa utrustningen efter varje individ i stället för att individen ska anpassa sig efter utrustningen. Oavsett om du är ny i golfen eller har spelat länge så kommer en väl utprovad klubba att hjälpa dig att spela bättre golf. Nedan ser du en film om hur en utprovning går till och vad man kan tänka på inför en inbokad utprovning.

Utprovningen sker med vår utrustningsexpert Jesper Lindgren och du bokar antingen via telefon på 073-5432660 eller utprovning@kalmargk.se

Pris 25 min 490 kr – Rekommenderat för utprovning av En klubba

Pris 50 min 890 kr - Rekommenderat för mer än en klubba

Tänk på att du som medlem alltid har 5 % i bonus på alla dina köp i vår shop.

Har du fler frågor eller funderingar eller vill boka är du varmt välkommen att höra av dig!

På Kalmar Golfklubb har vi en verkstad som erbjuder följande tjänster:

Omgreppning:
För att få ett stabilt tag om klubban så kan ett grepp i gott skick göra en stor skillnad. Vi erbjuder en mängd olika grepp i varierande material och tjocklek. Är du osäker på vad som passar just dig så har vi kunskapen att guida dig till ett bra beslut. Kanske vill du testa ett annorlunda grepp på din putter för att därigenom förbättra din känsla/precision?

Vänd dig till oss för att få råd!

Omskaftning:
Om olyckan varit framme och du slagit av ett skaft i en klubba eller om du vill testa en annan skafttyp i dina klubbor så har vi kunskapen och utrustningen för att kunna serva dig med skaftbyte. Fråga oss vilket skaft som passar just dig!

Loft & Lie mätning/justering:
Vi kontrollerar och justerar loft och lie på dina klubbor. Detta hjälper dig att förbättra båda precision och slaglängd. Ta med klubborna in i shopen så mäter vi upp dom!

Justering av längd på klubborna:
Rätt anpassad längd på dina klubbor är en förutsättning för att du ska kunna svinga klubban på ett enkelt och bra sätt. Detta kan vi enkelt justera! I samråd med någon av tränarna kan du få råd kring vad som passar just dig.

Spikbyte på golfskor:
Se till att dina skor alltid har hela spikar som ger dig bra grepp när du går och slår.

Reparation av vagnar:
Vi kan hjälpa dig med att byta däck/hjul på din vagn. Vi kan även stå till tjänst med eventuella övriga reperationer av din vagn.

DEMOKALENDER

Välkommen att anmäl dig till en eller flera av våra demodagar / shoefittings. Anmäl dig via shop@kalmargk.se eller via länken nedan. Ange namn, telefon, vilken tid och datum du önskar komma och om du har några särskilda önskemål.

Wilson DEMO

2021-05-12 // ONSDAG Kl 14:00 - 18:00