Gäst

Välkommen till Kalmar GK

Välkommen att spela på en Sydsveriges bästa golfanläggningar med
36 härliga utmanande hål för den kräsne golfaren på stranden till Kalmarsund.
En upplevelse för alla golfare.

Greenfee

Kontaktinformation

Välkommen till oss. Funderar du på något - RING 0480-47 21 11 eller skicka en e-post till reception@kalmargk.se

Ställplatser

Hos oss på Kalmar Golfklubb kan du alltid boka en ställplats när du vill besöka oss för en golfrunda. Fyll i formuläret så bekräftar vi omgående att du får plats.

Vi har platser för besökare som ska spela golf och våra platser betalar du 175 kronor/natt inkl El. Tillgång till våra omklädningsrum.

Välkomna!

Reservation av Ställplats

Skicka in dina uppgifter för reservation av Ställplats på Kalmar Golfklubb

Du måste fylla i alla fält märkta med stjärna.

GOLFPAKET

Kalmar är en fantastisk stad. 2018 blev Kalmar för fjärde året i rad utsedd till årets sommarstad. Passa på att uppleva mer än bara golf när du besöker Kalmar. Vi har samarbete med en rad hotell i centrala Kalmar. Konatakta hotell eller camping för boende och greenfeepaket.

Spel golf och bo över

Golfpaket bokas alltid via hotellet. De hjälper dig med både boende och dina golftider.