Gäst

VÄLKOMMEN

Beläget precis vid Kalmarsund erbjuder vi två fina banor av hög kvalité. Vi har Gamla respektive Nya banan. Gamla banan är något längre och för många av lite mer utmanande karaktär. Första hålet på Gamla banan är för många en unik upplevelse då man slår över Kalmarsund. Nya banan något kortare och bjuder på en fin inramning bland park och skog.

Utöver spel bjuder vi på ett fantastisk klubbhus, byggdes 2017, även det precis vid havet. Där finns Restaurang och Café Värsnäs där vi verkligen rekommenderar alla att testa en lunch eller fika. I klubbhuset är även vår välsorterade shop belägen. Här får du bästa tänkbara service och alla råd du behöver för att investera i din utrustning. Strax utanför klubbhuset har vi vår driving range. Rangen är öppen alla dagar i veckan och hit välkomnar vi alla att träna och testa på golf. Se öppettider och mer info längre ner på denna sida! Det fina på Kalmar Golfklubb är att allt är väldigt samlat. Du har första och sista hålet på respektive bana, klubbhus med restaurang, shop och drivingrangen på  nära avstånd. Vi hälsar ALLA medlemmar, gäster, ung som gammal välkomna att spela golf hos oss!

Greenfee Boka tid Banguider

GOLFPAKET

Kalmar är en fantastisk stad. 2018 blev Kalmar för fjärde året i rad utsedd till årets sommarstad. Passa på att uppleva mer än bara golf när du besöker Kalmar. Vi har samarbete med en rad hotell i centrala Kalmar. Konatakta hotell eller camping för boende och greenfeepaket.

Spel golf och bo över

Golfpaket bokas alltid via hotellet. De hjälper dig med både boende och dina golftider.

STÄLLPLATSER

JUST NU ÄR VÅR STÄLLPLATS STÄNGD  -  BERÄKNAS ÖPPNA 1 JUNI

Hos oss på Kalmar Golfklubb kan du alltid boka en ställplats när du vill besöka oss för en golfrunda. Kontakta oss via reception@kalmargk.se för bokning.

Vi har platser för besökare som ska spela golf och våra platser betalar du 175 kronor/natt. När du står uppställd hos oss har du tillgång till:

- Klubbhus med sällskapsrum, dusch, toalett och handdukar.

- Fri el. (anslut med förlängningssladd)

- Restaurang med fullständiga rättigheter

Välkomna!

Välkommen att kontakta oss:

Epost: reception@kalmargk.se