Utveckla ditt spel med oss!

Vi erbjuder individuella lektioner, gruppträningar och nybörjarutbildningar i olika former. Vi tränare på Kalmar Golfklubb är utbildade genom Swedish Professional Golfers  Association och har mer än 50 års gemensam erfarenhet av att utveckla och coacha männsikor. Vi ser fram emot att få hjälpa dig uppnå dina mål med golfen.

• Pierre Hadevik

• Tränar, ansvarig junior & elit
  • Magnus Andersson

• Tränare
  • Anna-Karin Kjellberg

• Tränare, ansvarig reception
  • Åsa Gottmo

• Tränare

Demodag

Den 25 april välkomnar vi Cobra hit på en Demodag. Välkommen att testa de senaste nyheterna!

Golfterminal - gör det själv!

Här på Kalmar Golfklubb använder vi golfterminaler för de enklaste ärenden som rör din golf. Med hjälp av ditt medlemskort eller inloggningsinformation kan du boka starttid, skriva ut scorekort, kolla din slope, ändra hcp samt anmäla dig till tävlingar. Är du greenfeegäst kan du betala din greenfee med kort i terminalen. Be någon i personalen om hjälp om du är osäker på hur man använder den.

• Det finns en golfterminal i entrén till klubbhuset.
  • Det finns en golfterminal mitt emot shop & reception inne i klubbhuset.

Golfstore Shop