TÄVLA

Viktig information till dig som tävlar

• För att få spela en klubbtävling måste du minst ha hcp 36 med undantag för nybörjargolf och Höstträffen för nya medlemmar.
  • För att få delta i en klubbtävling på Kalmar GK krävs att man har EGA Exakt Tävlingshandicap.
  • Om en spelare registrerar 4 HCP-påverkande ronder under innevarande år får spelaren automatiskt EGA Exakt Tävlingshandicap (ETH).
  • Vid årsrevision som körs automatiskt i GIT i början av januari varje år. Gäller spelare med minst 4 HCP-påverkande ronder i GIT under föregående år.
  • Registrera tävlingsronder enl. nuvarande regelverk i GIT om spelaren tillhör HCP-grupp 1.- Notera att from. 2016, kan spelare i HCP-grupp 1 som inte har ETH registrera fyra stycken föranmälda sällskapsronder. På så vis kan de erhålla ETH. Om spelaren vill spela en föranmäld sällskapsrond, så ska detta muntligen anmälas till markör på första tee. OBS... Spelaren själv kan inte registrera de föranmälda ronderna i Min Golf, GIT-Administratör behöver göra själva registreringen av de föranmälda sällskapsronderna.
  • För att få pris vid klubbens tävlingar kräver vi representation vid prisceremonin. Är inte tävlingsledningen vidtalad så tillfaller priset således nästa spelare/lag i prislistan.

Anmälan till en tävling kan ske på tre olika sätt:

• Via Min golf
  • I golfterminalen i klubbhuset.
  • Personligen i receptionen. Inga anmälningar tas emot via telefon eller mail.

Tävlingsanmälan är enklast via Min golf-inloggning på förstasidan. Gör så här:

• Logga in med Ditt golf-ID på hemsidan.
  • Välj "Sök tävling" och leta upp aktuell tävling.
  • Följ instruktionerna och anmäl dig.

Observera - anmälan är inte giltigt förrän startavgiften är betald! Detta gör du lättast med bank- eller kreditkort i samband med att du anmäler dig till tävlingen.

Gäster som deltar vid klubbtävling betalar ingen startavgift till tävlingen utan endast greenfee.

Avgifter för tävlingar under säsongen

Tävling Startavgift
Singel (individuell) 100 kr
Par 200 kr/par
Lag (4 pers) 400 kr/lag

Avgifter för Kalmarveckan

Singeltävling: 100 kr/person
Två dagars tävling: 150 kr/person
Partävling: 200 kr/par
Partävling två dagar: 300kr/par
Kalmarveckan paketpris 1.500:- för greenfeegäster

Golfterminal - gör det själv!

Här på Kalmar Golfklubb använder vi golfterminaler för de enklaste ärenden som rör din golf. Med hjälp av ditt medlemskort eller inloggningsinformation kan du boka starttid, skriva ut scorekort, kolla din slope, ändra hcp samt anmäla dig till tävlingar. Är du greenfeegäst kan du betala din greenfee med kort i terminalen. Be någon i personalen om hjälp om du är osäker på hur man använder den.

• Det finns en golfterminal i klubbhuset.
  • Det finns en golfterminal i shop & receptionshuset.

Boka & spela

Planera din golf via Sveriges centrala bokningssystem - GIT.