0480-47 21 11 0480-47 24 78

SPELA GOLF

Med våra två vackra banor längs Kalmarsund är Kalmar Golfklubb sydöstra Sveriges största golfanläggning med ett fantastiskt läge och med en närhet till allt. Navet är vårt klubbhus med restaurang och som en ring runtom ligger Shop, Driving Range, första och sista hålet på Gamla Banan, första och sista hålet på Nya Banan och vår stora parkering.

Golfterminal - gör det själv!

Här på Kalmar Golfklubb använder vi golfterminaler för de enklaste ärenden som rör din golf. Med hjälp av ditt medlemskort eller inloggningsinformation kan du boka starttid, skriva ut scorekort, kolla din slope, ändra hcp samt anmäla dig till tävlingar. Är du greenfeegäst kan du betala din greenfee med kort i terminalen. Be någon i personalen om hjälp om du är osäker på hur man använder den.

  • Det finns en golfterminal i entrén till klubbhuset.
  • Det finns en golfterminal mitt emot shop & reception inne i klubbhuset.

Den senaste rapporten från Svenska Golfförbundet visar att de senaste årens bortfall av medlemmar stannat av. ”Klubbarna har förstått vikten av medlemsvård”, säger SGF:s ordförande Christer Bergfors.

Conny Karlesand

Medlemsfrågor och klubbfrågor - jag hjälper dig med allt från bokning av startider till ny nyckel till skåpet i omklädningsrummet.