Boka starttid

Just nu har vi enbart vår vinterslinga öppen för spel. Du väljer denna bana och bokar din tid som vanligt. Max 7 dagar innan går det att boka.
Under säsongen går det att boka din tid som tidigast 28 dagar innan spel. Är ni en större grupp (mer än 12 personer) finns möjlighet att boka tidigare via receptionen.

Fem olika sätt att boka din tid:

1. Direkt via klubbens hemsida – klicka på ledig tid ovan och bekräfta med dina inloggningsuppgifter till Min golf
  2. Via internet på www.golf.se / Min golf / Boka starttider / Välj KalmarGK och visa alla tider på Gamla Banan eller Nya Banan
  3. Boka själv i golfterminalen i klubbhuset eller shopen
  4. Boka hos oss direkt i receptionen
  5. Ring 0480-47 21 11

Kom ihåg att du behöver ha golfid på alla spelare när du bokar din tid.

Övrigt:

Vid förhinder - kom ihåg att avboka din tid i så god tid som möjligt. Detta ger andra möjlighet att spela.
Var på klubben i god tid innan spel och kom ihåg att ankomstanmäla dig i terminalen. Ej ankomstanmälda spelare följs upp via mail.