Custom Fitting

Vad innebär det egentligen?
Custom fitting innebär att skräddasy/anpassa utrustning utifrån varje individs unika fysiska förutsättningar, deras golffärdigheter och önskemål på utrustning.

För vem är det?

Custom fitting är till för alla kategorier av golfare. Vi tror på att anpassa utrustningen efter varje individ istället för att individen ska anpassa sig efter utrustningen. Detta är inte minst viktigt för en en ny golfare då tekniken ska bli så enkel som möjligt att lära sig.

När man kommer till en Custom Fitting eller funderar på att boka en så kan följande frågor vara bra att ställa sig:

Vad vill du ha ut av din utrustning?
Mer LÄNGD?
Bättre PRECISION?
En annan BOLLBANA?
Slå bollen mer KONSEKVENT?
Att slagen ska KÄNNAS mer solida och att klubborna KÄNNS bekvämare att svinga med?

Tillsammans med oss tränare på klubben kan du få svar på vilka möjligheter som finns att förbättra dina slag med hjälp av utrustningen och vilka som kräver en svingteknisk eller fysisk förbättring.

Du vill göra en utprovning. Hur går du till väga?
I shopen bokar du tid med någon av oss tränare. Tiden för en Custom Fitting är minst 1 timme. Under den tiden är vi i vår svingstudio där vi har all utrustning som krävs för att göra en professionell utprovning. Om du vill göra en anpassning av din putter eller dina wedgar gör vi det bäst på närspelområdet. Priset för en Custom Fitting är 500 kr. Vid köp av klubbor drar vi av halva kostnaden (250 kr) på priset av de nya klubborna.

Prata med Magnus!

Vill du ha svar på frågor kring din utrustning så är det Magnus du ska vända dig till för att få bästa tänkbara svar!

Vi hjälper dig!

Rätt utrustning utifrån dina mål och förutsättingar. Boka en tid i vår sving studio!

Logoprodukter -uppskattad reklam!

Vi erbjuder dig, ditt företag och dina kunder produkter med ditt företags logga på. Exempel är peggar, bollar, startpaket och prisbord. Kontakta oss så hittar vi bästa tänkbara lösning.