GOLFSHOP

Kalmar Golfklubb driver sedan 2014 sin egen golfshop - med Golfstore i ryggen - Sveriges största inköpsorganisation i golfbranschen.

Vi ser fram emot att få erbjuda dig ett noga utvalt sortiment av klubbor, kläder och skor i kombination med vårt eget kunnande.

Garanterat Lågt Pris

Hos oss får du alltid garanterat lågt pris. Om du inom 14 dagar kan köpa en likadan produkt till ett lägre ordinarie pris i en lokal butik, så betalar vi mellanskillnaden. Kom ihåg att ta med kvitto.

Vår bonusklubb - lojalitet lönar sig
För varje köp hos oss får du 5% i bonus. Denna bonus kan du använda vid nästa tillfälle du handlar i shopen. Mini nivå är 50 kr. Som medlem på Kalmar Golfklubb är du automatiskt medlem i vår bonusklubb.

Prata med Andreas

Jag hjälper dig med din utrustning - allt från nya grepp till ett helt nytt sätt.

Golfstore Shop