Nybörjarkurser

Börja spela golf på Kalmar Golfklubb!

För att börja spela golf behöver du ha ett Golf-ID och Grönt Kort. Ditt Golf-ID gör det möjligt att vara medlem på en klubb och boka starttider/administrera din golf m.m.

Det Gröna Kortet är ditt bevis på att du vet hur man spelar golf på ett säkert sätt och att du kan ta dig runt på en bana med en tillräcklig spelstandard. När du tar Grönt Kort går du både igenom teorin och tränar på spelet. Hos oss på Kalmar Golfklubb funkar det såhär:

1. Anmäl ditt intresse till våra tränare Jesper & Emil på info@kalmargolfacademy.se
  2. Du får återkoppling av de med mer info om kursen, Golf-ID, priser m.m.
  3. Genomför kursen tillsammans med en av våra tränare där vi har en gedigen genomgång av de praktiska och teoretiska momenten.
  4. Genomför och klarar av spelprovet tillsammans med markör.
  5. Du har Grönt Kort och fortsätta utveckla din golf genom spel & träning.
  6. Du blir medlem i en golfklubb, läs nedan om Kalmar Golfklubbs erbjudande för dig som ny golfare.
Läs om Kalmar Golfklubbs Nybörjarmedlemskap