Är du intresserad av att testa på världens roligaste idrott?

Då har du kommit rätt! Efter ett par års uppehåll kör vi nu en favorit i repris - LET`S GOLF! Vi bjuder därmed in 100 personer till en HELT KOSTNADSFRI nybörjarutbildning. Utbildningen sträcker sig under två veckor och är öppen för såväl vuxna som ungdomar. Utbildningen syftar till att ge förutsättningar, både teoretiskt och praktiskt, att ta det Gröna Kortet.

Ta chansen - knip en av platserna!


Mer om Let´s Golf...

Let´s Golf projektet startade för 15 år sen då vi för första gången bjöd in 100 personer till att börja spela golf i vår fantastiska miljö, här på Kalmar Golfklubb. Upplägget blev snabbt en succé och blev under många år en återkommande aktivitet här på klubben. Många många av de som idag är etablerade golfare här i klubben har startat sin resa med Let´s Golf. 
Det som gör upplägget med Let´s Golf unikt är dels att det är kostandsfritt men också antalet deltagare. 100 st!!  Let´s Golf är en rolig och kvalitativ väg in i golfen!

Är du nyfiken på att veta mer om Let´s Golf - tveka inte att ta kontakt - 0480-47 21 11. 


När:

Start fredag den 21/4 kl 17:00!

22/4, 23/4, 25/4, 27/4, 29/4, 30/4, 2/5, 4/5. 

Specifika tider för din grupp får du vid kursstart. 

Pris:

0 kr

Den här utbildningen är helt kostnadsfri och du binder inte på något vis upp dig. Möjlighet till medlemskap efter kursens slut kommer ges i form av ett specifikt erbjudande för de som önskar. 

Tränare:

Möt våra välutbildade tränare från Kalmar Golf Academy Jesper och Emil plus klubbens egna tränare Pierre och Åsa. Tillsammans med funktionärer på klubben tar de dig igenom hela utbildningen. 

Övrig info:

Denna utbildningen vänder sig till dig som är helt ny golfare. Under utbildningens gång kommer du få så väl praktisk som teoretisk utbildning som kan leda dig till Grönt Kort. Klubbor finns att låna. 

Anmälan:

Anmälan släpper den 15 februari via klubbens hemsida.