Gruppträning

Anmälan till vårens kurser hittar du här.

Välkommen till Kalmar Golfklubbs golfutveckling!

Vårt mål är att ha olika kurser som riktar sig mot olika målgrupper med olika inriktining. Vi vill att alla, oavsett nivå ska känna att det finns något i vårt kursutbud som passar. Att träna i grupp ger många värden, bortsett från själva golfutvecklingen ges du möjlighet att lära känna nya människor/golfare. 

Vår kursverksamhet är indelad i fyra säsonger vår, sommar, höst och vinter. Just nu planerar vi för vårens träningsprogram. Inom kort kommer vi plublicera våra kurser.  

Springcamp 2021

Vad innebär det att vara med på ett SPRINGCAMP?

Under en halvdag (4h), för eller eftermiddag tränar vi och repeterar golfens olika moment. Vi repeterar grunder och principer för de olika slagen. Vid halvtid pausar vi för gemensam fika och snack.

Vi startar dagen med gemensam samling och genomgång av dagen. Efter detta blir det svingträning med fokus på bollträff. Sedan, välförtjänt fika  innan vi går på de olika närspelsmomenten.

För vem är SPRINGCAMP?
För ALLA golfare som inte ser sig själva som färdiglärda. Alla behöver repetition och träning för att utvecklas. Vi anpassar övningarna så man kan göra de i olika svårighetsgrader.

Vad kostar ett SPRINGCAMP?
Pris: 1250 kr inklusive fika

Datum och tider:
17/4 kl 09:00-13:00 Anmälan
18/4 kl 13:00-17:00 Anmälan
24/4 kl 09:00-13:00 Anmälan
25/4 kl 13:00-17:00 Anmälan