Träningsgrupper

Äventyrarna 5-10 år

Roliga grunder

Träningen skall inspirera barnen att förbättra sin koordination, balans och kroppskontroll genom olika övningar som på ett eller annat sätt även är relaterade till golfen. Vi börjar också på ett mjukt sätt att lära ut golfens grunder och de enklaste och vanligaste reglerna.

I utbildningen följer vi Svenska Golfförbundets Golfäventyret .

Mer info under knappen här nedan

Äventyrarna 5-10 år

Bredd 11-21 år

Trivas med golfen och klubben

Det här steget riktar sig till dig som antingen är helt ny inom golfen eller är på väg att få 54 och sen vidare ner mot 36 och lägre i handicap. Detta är träningsverksamheten där glädjen och kamratskap sätts i främsta rummet så ungdomarna lär sig tycka om golf och trivas på Kalmar Golfklubb.

Sommarlovsträning Bredd

Under sommarlovet genomförs träningen som heldagspass. Vi tränar förmiddagen, äter lunch tillsammans och spelar sen minst 9 håls golf. Passen är mellan kl 09.00-16.00, samling sker vid klubbhuset. För att kunna planera varje pass behöver du anmäla dig till passen.

För dig som är med i en av breddgrupperna ingår träningen i säsongsavgiften. Är du inte med i ordinarie träning är du också hjärtligt välkommen att delta sommarträningen. Det går bra att anmäla sig till enstaka pass för 150kr eller alla 5 för 600kr. Betalas i receptionen. Du kan anmäla dig till alla passen direkt eller ett i taget, dock senast 2 dagar innan varje pass.

Bredd 11-21 år Sommarlovsträning 2021

Utveckling 14-17 år

Vara med och tävla

Detta är det första steget i vår utvecklingstrappa som är riktat till dig som är intresserad av att tävla. Grupp nr 1 riktar sig till dig som regelbundet deltagit i Kalmar Junior Trophy och som nu vill börja tävla utanför klubben på Teen Tour First.

Sommarlovsträning för Utvecklingsgrupperna

Under sommarlovet genomförs träningen som heldagspass. Båda utvecklingsgrupperna tränar tillsammans. Vi tränar förmiddagen, äter lunch tillsammans och har sen spelträning efter lunch. Passen är mellan kl 09.00-16.00, samling sker vid klubbhuset. För att kunna planera varje pass krävs anmälan. Du kan anmäla dig till alla passen direkt eller ett i taget, dock senast 2 dagar innan varje pass.

Sommarlovsträning 2021

TEAM 22 16-21 år

Måltavla - Elitgolf

Detta är det andra steget i vår utvecklingstrappa som riktar sig mot tävlingsgolfaren. Träningen vänder sig till dig som tävlat på Teen Tour och nu klättrat till nivåerna Future och Elit.

Mer info under knappen här nedan