Företag

FÖRETAG

Vi erbjuder företag möjlighet att genom golfen vårda sina kundrelationer, personal och varumärke.

• Kundgolf
  • Prova på Golf
  • Varumärkesexponering
  • Sponsra en tävling eller vår Idrottsverksamhet
  • Kick Off
  • Konferens

Ta  kontakt med Klubbchef Christian Johansson för mer information.

0480 472111 alternativt e-post: christian.johansson@kalmargk.se

SPONSORNÄTVERK

Genom en kombination av aktivitet, exponering och nätverksträffar skapar vi förutsättningar för företag att vårda kundrelationer, personal och företagets varumärke.

Vill du vara en del av vårt sponsornätverk?

Ta kontakt med Klubbchef Christian.johansson@kalmargk.se

Letar du efter en bra plats för årets Kick-Off?

Vi hjälper dig att genomföra årets kick off - Prova på golf, mat & dryck!

Vill du komma i kontakt med 2500 medlemmar?

Golfspelare är en köpstark målgrupp. Vi diskuterar gärna möjligheter för ditt företag att kommunicera med våra medlemmar.

Vill ditt företag stödja en OS sport på nära håll?

Vi har en lång idrottstradition med många framgångar genom åren. Den idrottsliga satsningen är viktig för oss och vår målsättning är att vara den ledande golfklubben i regionen för elitgolf. Att stödja den ekonomiskt och synas i den delen av vår verksamhet är en ömsesidig vinst.

KONFERENS

Välkommen att boka ert nästa möte hos oss!

Vårt mötesrum är en bra lokal för styrelsemöte, en workshop eller en heldagskonferens. Rummet går att möblera upp till 24 personer  och är utrustat med bildskärm, whiteboard, blädderblock och dedikerat Wifi.

Ni får en energigivande paus när ni avnjuter en vällagad lunch hos Restaurang & Café Värsnäs samtididigt som ni blickar ut över golfbanan och Kalmarsund. Vi ger er dessutom möjligheten att testa på att slå bollar under paus.

Lokalhyra heldag: 1.800 kr

Lokalhyra halvdag: 1.000 kr

Lunch: 99 kr/person

Fika: 49 kr/person

Fyll i vårat formulär nedan så återkommer vi till er inom kort!

Varmt Välkomna!

Boka konferens

Välkommen att boka er konferens hos oss! Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med bekräftelse så snart vi kan.

Vill ni även passa på att golfa hos oss under er vistelse? Vad kul! Skriv era önskemål i formuläret!

Du måste fylla i alla fält märkta med stjärna.