Företag

SPONSORNÄTVERK

Genom en kombination av aktivitet, exponering och nätverksträffar skapar vi förutsättningar för företag att vårda kundrelationer, personal och företagets varumärke.

Vill du vara en del av vårt sponsornätverk?

Ta kontakt med Klubbchef Christian.johansson@kalmargk.se

Letar du efter en bra plats för årets Kick-Off?

Vi hjälper dig att genomföra årets kick off - Prova på golf, mat & dryck!

Vill du komma i kontakt med 2500 medlemmar?

Golfspelare är en köpstark målgrupp. Vi diskuterar gärna möjligheter för ditt företag att kommunicera med våra medlemmar.

Vill ditt företag stödja en OS sport på nära håll?

Vi har en lång idrottstradition med många framgångar genom åren. Den idrottsliga satsningen är viktig för oss och vår målsättning är att vara den ledande golfklubben i regionen för elitgolf. Att stödja den ekonomiskt och synas i den delen av vår verksamhet är en ömsesidig vinst.

Boka konferens

Välkommen att boka er konferens hos oss! Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig med bekräftelse så snart vi kan.

Vill ni även passa på att golfa hos oss under er vistelse? Vad kul! Skriv era önskemål i formuläret!

Du måste fylla i alla fält märkta med stjärna.

FÖRETAG

Vi erbjuder företag möjlighet att genom golfen vårda sina kundrelationer, personal och varumärke.

• Kundgolf
  • Prova på Golf
  • Varumärkesexponering
  • Sponsra en tävling eller vår Idrottsverksamhet
  • Kick Off
  • Konferens

Ta kontakt med Klubbchef Christian Johansson för mer information.

0480 472111 alternativt e-post: christian.johansson@kalmargk.se