Nybörjarkurser

Välkommen till nybörjarkurs 2017

Väljer du att gå din kurs hos oss får du garanterat en kurs med högsta möjliga kvalité. Vårt mål är göra din start på din golfresa så bra som möjligt.

Kurserna består av två delar, teori och praktik. Den vänder sig till dig som är 13 år och äldre. För dig som är 12 och yngre är det juniorträning som gäller. Vi har valt att låta våra nybörjare redan efter en kort introduktion få spela på banan. Under kursens gång går det bra att låna klubbor.

Det finns tre olika sätt att gå en nybörjarkurs, Let`s Golf, i grupp eller en individuell lösning.

För frågor kring att börja golfa kan du mejla till asa.gottmo@kalmargk.se

Lets Golf 29/4 - 11/5

Kalmar Golfklubb fortsätter sin satsning för att få mera människor att börja spela golf.
Två veckor intensiv kurs med start Lördag 29 april. Helt gratis. Begränsat antal
Anmälan öppnar 1a april på hemsidan Kalmargk.se
Datum, se följande
Lördag 29 april kl 13-16 ALLA anmälda, sedan blir Ni indelade i 2 st grupper
Söndag 30 april
Måndag 1 maj
Tisdag 2 maj (kväll)
Torsdag 4 maj (kväll)
Lördag 6 maj
Söndag 7 maj
Tisdag 9 maj (kväll)
Torsdag 11 maj ( kväll)

Nybörjarkurs i grupp - 11/6 - 26/6

För Er som inte kan medverka på Lets golf så startar vi en Grönt kort kurs Söndag 11 juni.

Kursen består av 9tim delat på praktik och teori

Tiderna är följande:

Söndag 11juni kl 14-16

Lördag 17 juni kl 09-12

Söndag 18 juni kl 14-16

Måndag 26 juni kl 18-20.

Kostnad vuxen 1595kr, Ungdom 1095kr (13-21 år)

Deltagare min 2 st - max 8 st

ANMÄL DIG HÄR

Individuell nybörjarutbildning - skräddarsytt efter din kalender

Detta är kursen för dig som har svårt att anpassa dina tider till en grupp eller för att du vill göra det privat. Tränaren och du lägger tilsammans upp tiderna för kursen. Kursen består av totalt 9 tim delat på praktik och teori. Avgiften för kursen är 1 500 kr för dig mellan 13-21år och 2 400 kr för dig över 21år.

Har du frågor innan dess är du välkomen att ringa oss på 0480 472111.

Hjärtligt Välkomna!

Prata med Åsa!

Kalmars bästa kvinnliga golfare genom tiderna lämnar gärna tips som kommer hjälpa ditt spel - om det så är utrustningen eller hur du kan tänka annorlunda på banan för att få ut mer av din inre talang.