Individuella lektioner

PT PAKET

Ibland kan det behövas något extra för att nå målet. Det där lilla extra är inte alltid så lätt att åstadkomma på egen hand. Ett bra sätt då är att ta hjälp av en personlig tränare (PT).
Kalmar Golfklubbs instruktörer är experter på att guida, inspirera och hjälpa dig till att utveckla ditt golfspel och nå dina mål. Vi utgår alltid från vart du befinner dig just nu. Vi hjälper dig med teknik, utrustning, kost, fysik, mental träning osv.

Tillsammans gör vi en plan för hur du ska nå dina mål!

TRE SKÄL TILL PERSONLIG TRÄNING (PT)

• Din träning skräddarsys för att nå dina mål
  • Du får hjälp att nå dina mål snabbare
  • Ditt golfspel blir roligare

PT-PAKET SMALL

3 timmar tillsammans med tränare, 10 kort till rangen.

Pris: 2395 kr PGA Club Pro, 1995 kr Trainee

PT-PAKET MEDIUM

6 timmar tillsammans med tränare, 20 kort till rangen

Pris: 3295 kr PGA Club Pro, 2750.- Trainee

PT-PAKET LARGE

10 timmar tillsammans med instruktör, 30 kort till rangen

Pris: 4395 kr PGA Club Pro, 3495 kr Trainee

OBS!! Paketen är giltiga 12 månader från första lektionstillfället.

PRIVATLEKTIONER

25 minuter                                    440 kr / PGA Club Pro, 330 kr / Trainee.

50 minuter                                    795 kr / PGA Club Pro, 595 kr / Trainee.

Prata med Anna-Karin

Vill du ha hjälp med ditt golfspel - kontakta Anna-Karin, en av våra tränare på klubben.

Prata med Magnus!

Vill du ha svar på frågor kring kurser och PT paket kontakta Magnus som är en av tränarna på klubben.

Prata med Pierre!

Pierre är klubbens huvudtränare. Han ger individuella lektioner och även en del TEMA kurser. Du träffar Pierre ishopen där han gärna ger lite tips om bra prylar för ditt spel.

Prata med Åsa!

Kalmars bästa kvinnliga golfare genom tiderna lämnar gärna tips som kommer hjälpa ditt spel - om det så är utrustningen eller hur du kan tänka annorlunda på banan för att få ut mer av din inre talang.