SM 2017 H70/H80

• SM spelas på Gamla Banan.
  • Nytt klubbhus från 2 juni

Välkommen till SM Herrar 70 & 80

Vi hälsar alla deltagare i SM 2017 H70/H80 varmt välkomna till Kalmar Golfklubb.

Vi lovar att din vistelse under SM dagarna blir till ett minne för dig. Den 2 juni i år öppnade vi vårt nya klubbhus och vårt banteam har fullt fokus på att den Gamla Banan ska vara utmanande och rättvis så som du kan förvänta dig när du tävlar om ett svenskt mästerskap.

Anmälan till tävlingen är nu stängd. Vid anmälningstidens utgång var 35 personer anmälda i H80 och över 120 deltagre i H70. Tävlingsledningen har fastställt att minst 114 spelare kommer med i H70 och max 42 spelare kommer med i H80. Öppna upp deltagarlistan via länk här nedanför för att se om du kommit med i tävlingen.

Deltagarlista & reservlista H70

Deltagarlista H80

Hotell

Kalmar har för tredje året i rad blivit framröstad till Sveriges sommarstad. Under juli och augusti månad är det stor efterfrågan om hotelrum varför vi uppmuntrar deltagare att boka sitt boende i tid. Boende under din vistelse här hittar du via denna länk.

Husbilar & Husvagn

För er som kommer med husbil ber vi er anmäla detta till kansliet. Vi har ett begränsat antal platser. Kostnad 175kr/natt.

Information om tävlingen

Anmälningsperioden är den 10 februari till 15 juni och görs via Min Golf.
Anmälningsavgiften är 650 kr per person och betalas i samband med anmälan.
Vid överanmälan tillämpas urvalsprincipen lägsta exakt handicap vid anmälningstidens utgång. En eventuell reservlista upprättas och publiceras på Kalmar Golfklubbs hemsida.

Inspel dag före första tävlingsdag är inkluderad i anmälningsavgiften. Vill ni spela in någon annan dag ber vi er kontakta receptionen för bokning av inspelsrond på tfn 0480-472111

Viktig information angående transportmedel (golfbil).

För att få tillstånd att framföra transportmedel i tävling ingående i SM-veckan krävs tillstånd av SGF:s förbundsläkare. För att erhålla sådant tillstånd krävs att läkarintyg som styrker rörelsenedsättning med fastställd giltighetstid. Detta läkarintyg skickas till Marika.Pellijeff@golf.se på Svenska Golfförbundet minst två veckor innan tillståndet ska användas. För att erhålla tillstånd krävs att rörelsenedsättning är av kronisk karaktär.