Kalmarmatch 2017

Välkommen och spela Matchspelstävling! Årets nyhet är att det är endast en klass! Alla är välkomna och ställa upp! Tävling börjar 25 maj och vid slutet av säsongen så har vi en segrare! Förra året vann Daniel Asp!

I årets upplaga kommer vi ha max 64 deltagare. Tävlingen spelas i omgångar och i cupform över hela säsongen. Obs! Om vi får ett mindre antal deltagande än beräknat så kan vi minska antalet till till 32 deltagare så var tidigt med era anmälningar. Lottning utförs i samband med att anmälningstiden går ut.

Datum för de olika omgångarna hittar ni nedan och det är senast på dessa datum matcherna ska spelas. Om en spelare inte kan under denna omgång så lämnas WO (Man bör erbjuda ett flertal olika datum för spel). Kan ingen av spelarna under spelperioden så lottas matchen av tävlingsledaren. Matchspelsregler gäller. Spelaren med lägst handicap reduceras till noll och motståndarens handicap reduceras med motsvarande. Mer information om matchspel hittar ni i er regelbok. Se även Annes vanliga regelfrågor i länken nedan.

Anmälningsavgift är 100kr och betalas via Golf.se och din anmälan är komplett endast när betalning är utförd. Anmälan kan ske t om 20/5.
OBS! Kontrollera er e-post och mobilnummer på golf.se så den stämmer för dessa kommer användas för utskick under tävlingens gång.

Den uppgiften som finns i GIT är det datum då omgången börjar, pga begränsningar i nya golf.se så kan man inte ange en period som matchen ska spelas under. Så se nedan för gällande omgångar. Det är helt ok och spela en omgång så fort det är klart vem man möter. Det är också valfritt om man vill spela matchen på Nya Banan eller Gamla Banan.

Herrar
Omgång 1 t om 18 juni (börjar 25 maj)
Omgång 2 t om 16 juli
Omgång 3 t om 6 aug
Omgång 4 t om 27 aug
Omgång 6 t om 1 oktober

Matchresultat lämnas till matchspel2014@gmail.com efter spelad rond. Där ska framgå vem som vann och med vilket resultat. Kontaktinformation kommer e-postas ut i samband med lottningen av spelordning inför första omgången. Man kan följa resultaten genom och klicka på denna länken

Mer om matchspel:

- Annes vanliga regelfrågor om matchspel, Läs här!

Lite nyttig tävlingsinformation.

Om ni inte vill ha andra medspelare i bollen när ni spelar matcherna så går det bra och säga till i receptionen så löser dom så ingen annan kan boka in sig på tiden. Detta gäller dock inte på tider som anses som ”primetime”.
Om ni har caddie eller kompis som ska spela med i bollen, hör med motståndare så detta är ok med honom/henne innan speldagen.
Du ska vara tillgänglig för spel alla dagar i veckan. (Har du t ex vardagsmedlemskap så behöver man vara öppen för spel på helger med)
Du väljer vilken tee du vill spela från, se slope för justering av slag.
Försök att boka in era matcher så fort det bara går. Det kan vara bra och ha en del extra dagar ifall man behöver boka om.
Det är helt ok och spela en omgång så fort det är klart vem man möter.

Välkomna med er anmälan!

LÄNK TILL ANMÄLAN