Bokningsregler 2019

För att optimera tillgängligheten på våra banor och ge alla medlemmar samma förutsättningar för att boka starttider har följande bokningsregler beslutats av golfklubbens styrelse:

STARTTIDER KAN BOKAS 10 VECKOR INNAN SPELDAG

Alla tider görs bokningsbara Online 10 VECKOR innan speldag. Detta gäller både medlemmar och gäster. INGA bokningar, bortsett från tävlingar och företagsgolf, görs innan 10 veckor.

MEDLEMSTIDER​
Medlemmar har exklusiva tider på lördagar och söndagar kl. 09:00-12:00 på en bana per dag. Dessa finns tillgängliga att boka 5 dagar innan för medlemmar och 2 dagar innan för gäster.

MAX ANTAL BOKADE TIDER
Du kan som medlem ha max 4 tider bokade per bana samtidigt varav upp till 3 på vardagar och upp till 3 på helgdagar. Du kan max boka en runda per dag. Vill du spela mer än en runda på samma dag hjälper vi dig från receptionen.

MAX-HANDICAP
MAX-handicap tillsammans i bollen är 120.

ANKOMSTANMÄLAN
Alla som har en bokad starttid ska ankomstanmäla sig via golfterminalen i klubbhuset eller appen OnTag. Ej ankomstanmälda spelare kontaktas. Återupprepas detta 3 gånger bli spelaren av med rätten att boka tid.

AVBOKNING
Du kan avboka din tid själv (online eller via app) fram till 2 timmar innan start. Efter detta behöver du kontakta receptionen för att avboka.