Nya Banan 18 hål

• Hål 4 - Nya Banan

Välkommen till Kalmars Nya Bana

Banan är byggd 1992 för att möta tillväxten av nya medlemmar. Från början var hålen på Nya Banan blandade med hålen på Gamla Banan. Sedan 2009 är nu alla de nya hålen samlade till en egen 18-håls slinga.

2016 öppnades en ny sträckning av hål 8, 9 och 10 signerade Kalmars framgångsrika golfproffs Åsa Gottmo och Joakim Haeggman.

Njut av en härlig runda på den Nya Banan!

Slopetabell - DAM

Slopetabell - HERR

Banrekord Nya Banan Par 71

Herrar: 65 slag

Damer: 68 slag

Golfterminal - gör det själv!

Här på Kalmar Golfklubb använder vi golfterminaler för de enklaste ärenden som rör din golf. Med hjälp av ditt medlemskort eller inloggningsinformation kan du boka starttid, skriva ut scorekort, kolla din slope, ändra hcp samt anmäla dig till tävlingar. Är du greenfeegäst kan du betala din greenfee med kort i terminalen. Be någon i personalen om hjälp om du är osäker på hur man använder den.

• Det finns en golfterminal i entrén till klubbhuset.
  • Det finns en golfterminal mitt emot shop & reception inne i klubbhuset.