Gamla Banan 18 hål

• Hål 3 - i morgongryning
  • Hål 18 - avslutning vid klubbhuset

Gamla Banan

är originalbanan i Kalmar och de första hålen byggdes 1947. I golfSverige är hål nr 1 vida känt - din runda på Gamla Banan börjar med en utmaning över Kalmarsund. Slår du ut runt lunch kan du räkna med publik. Restaurangens stora terrass har utsikt över hålet och bra inspel brukar riva ner en applåd eller två frå n matgästerna.

Banrekord Gamla Banan

Par 72

Herrar: 65 slag
Damer: 71 slag

Golfterminal - gör det själv!

Här på Kalmar Golfklubb använder vi golfterminaler för de enklaste ärenden som rör din golf. Med hjälp av ditt medlemskort eller inloggningsinformation kan du boka starttid, skriva ut scorekort, kolla din slope, ändra hcp samt anmäla dig till tävlingar. Är du greenfeegäst kan du betala din greenfee med kort i terminalen. Be någon i personalen om hjälp om du är osäker på hur man använder den.

• Det finns en golfterminal i klubbhuset.
  • Det finns en golfterminal i shop & receptionshuset.