Gamla Banan 18 hål

• Hål 1 - rankad top 100 i Sverige

Välkommen till Kalmars Gamla Bana

Gamla Banan är originalbanan på Kalmar Golfklubb och började byggas 1947. Under 50-talet blev det 18 hål. Första hålet, som spelas över Kalmarsund är känt som ett av Golfsveriges tuffaste starthål - oavsett förmåga. Gamla Banan fick ny design 2009 tillsammans med Europatourspelaren Pierre Fulke samtidigt som greenområden renoverades.

En god utmaning väntar dig!

Slope damer

Slope herrar

Banrekord Gamla Banan

Par 72

Herrar: 65 slag
Damer: 71 slag

Golfterminal - gör det själv!

Här på Kalmar Golfklubb använder vi golfterminaler för de enklaste ärenden som rör din golf. Med hjälp av ditt medlemskort eller inloggningsinformation kan du boka starttid, skriva ut scorekort, kolla din slope, ändra hcp samt anmäla dig till tävlingar. Är du greenfeegäst kan du betala din greenfee med kort i terminalen. Be någon i personalen om hjälp om du är osäker på hur man använder den.

• Det finns en golfterminal i entrén till klubbhuset.
  • Det finns en golfterminal mitt emot shop & reception inne i klubbhuset.