Oldgirlsgolfen

Oldgirlsgolfen arrangeras av Oldgirlskommittén. Alla damer fyllda 60 är välkomna att delta. Vi spelar varje vecka på måndagar.

Oldgirlsgolfens syfte är att skapa social samvaro genom att träffas och spela. Vi välkomnar nya spelare och tävlandet i sig är inte prioritet. Vi vill genom träffarna på måndagar skapa gemenskap och stärka klubbkänslan.  Kontakta oss om ni har frågor eller funderingar.

Ansvariga:

Bibi Palmqvist
bibi.palmqvist@telia.com

Birgitta Theander
Mobil:0705-384307
birgitta.ewo-theander@telia.com

Boka starttid nu!

Klicka här för att boka en starttid nu!

Golfterminal - gör det själv!

Här på Kalmar Golfklubb använder vi golfterminaler för de enklaste ärenden som rör din golf. Med hjälp av ditt medlemskort eller inloggningsinformation kan du boka starttid, skriva ut scorekort, kolla din slope, ändra hcp samt anmäla dig till tävlingar. Är du greenfeegäst kan du betala din greenfee med kort i terminalen. Be någon i personalen om hjälp om du är osäker på hur man använder den.

• Det finns en golfterminal i klubbhuset.
  • Det finns en golfterminal i shop & receptionshuset.

Dags att byta grepp?