Top Nordic Golf

Med stor glädje kan vi presentera vårt samarbete bestående av ledande golfklubbar i Norra Europa -Top Nordic Golf Clubs. Som medlem i Kalmar Golfklubb får du tillgång till spel på dessa klubbors banor utan kostnad. Vi uppmuntrar dig att använda denna möjlighet att besöka och uppleva dessa meriterade klubbar och ett par fantastiska golfbanor.

Regler för att boka ett besök på en Top Nordic Golf:

• Förbokning/Avbokning/Ändring av bokning sker ENDAST via förfrågan via länk nedan.
  • Bokning är möjligt 8 veckor innan önskad dag upp till 3 dagar innan.
  • Ej avbokad tid minst 3 dagar innan ger värdklubb rätt att ta betalt för greenfee.
  • Bokas spel på annat sätt kommer full greenfee att krävas och kommer inte kunna justeras vid ankomstregistrering på klubben.
  • Maximalt antal spelare från någon klubb som får spela utan kostnad under samma dag är FYRA.
  • Maximalt antal ronder som en spelare får utnyttja på respektive anläggning under en sjudagarsperiod är EN.
  • Maximalt antal ronder som en spelare får utnyttja på respektive anläggning under ett kalenderår är FYRA.
  • Samtliga undantag eller ytterligare erbjudanden beslutas av varje klubb.

Länk till anmälan Top Nordic Golf

Land Klubb