Klubbambassadör

Vill du vara med och hjälpa golfklubben med ideellt engagemang? Då är du varmt välkommen!

Det är många som redan idag hjälper golfklubben ideellt - allt från styrelsen till medlemskommitteér och frivilliga som hjälper till på banan eller ställer upp som faddrar i vår nybörjarverksamhet. Men vi kan alltid bli fler och just nu säker vi dig som vill vara med och bidrag inom följande område:

Kvalitetsteam Bana: Kanske för dig som lämnat din egna trädgård bakom dig eller helt enkelt gillar att fixa och dona. Det handlar om kantskärning av slipers, trimma runt teeskyltar och vägräcken, fixa broanslutningar, avståndsplattor och spridare. Du kommer arbetsklädd, vi har utrustningen. Kan du ställa upp 4 timmar vid 8-10 tillfällen under året är det till stor hjälp.

Fadderteamet: Hjälp våra nya medlemmar komma in i spelet genom att gå med på banan. dela med dig av dina erfarenheter som golfare och svara på frågor kring spelet och/eller golfklubben. I år erbjuder vi Nybörjargolf på måndagar och för att göra det riktigt bra tänker vi göra det hela "aktiva" golfåret ut (sista september). Har du möjlighet att vara med 3-5 månadagkvällar under året är detta för dig.

Banvärd: Du har ett öga för spelet och kan se när det stockar upp sig på våra mest bokade golfdagar. Köbildning uppstår oftast på förmiddagrna och du hjälper gärna till att guida medelmmar och gäster till ett bra flöde och en härlig spelupplevelse. Du hjälper till 4-5 timmar per gång och har du möjlighet att göra detta vid 4-8 tillfällen under året är det till stor hjälp.