Seniorgolfen

Vårt ansvarsområde:

Vi organiserar golfspelandet för seniorerna. Vi ökar också seniorernas engagemang i föreningsverksamheten. Vi har ett regelbundet utbyte med grannklubbarna samt verkar för en social och glädjefylld gemenskap.

Vår vision:

Seniorgolfen prioriterar social samvaro framför tävling! Men tävlar - det gör vi naturligtvis! Varje tisdag med start i slutet av mars slår jättemånga gentlemän ut i en gemensam shot-gunstart klockan 9.00! Här finns både gamla rävar som spelat sedan de var unga och rena fjunisar som inte spelat mer än några år.

Vi möts på banan i en underbar social mix och har trevligt tillsammans. Här finns inget snobberi utan det är verkligen högt i tak. Här haglar kommentarerna och synpunkterna och här får noviserna både nyttiga råd om regler och tips om både det ena och andra.

Under året anordnar vi 5 resor, med reducerade greenfees, till klubbar i närområdet och vi gör även en höstresa över två dagar till någon attraktiv bana, med bra priser, inom rimligt avstånd.

Har Du officiellt handicap, är fyllda 60 år och tycker detta låter trevligt så har Du naturligtvis alldeles rätt. Det är fantastiskt trevligt! Välkommen i gänget!

Ditt samtycke - GDPR:

Vår datalag har förädlats och kräver lite insatser från dig som deltagare i Seniorgolfen. GDPR är förkortning av General Data Protection Regulation som anger hur du ska skyddas från felaktigheter kring presentation och hantering av dina data som finns i våra IT system.

Vi omfattas av det generella, övergripande, som finns genom Svenska Golf Förbundet. Då vi har en egen del i Seniorgolfen med hantering och presentation av dina data så ska vi också göra det på rätt sätt. Det sätt som vi gör detta på är att vi ber om ditt samtycke till vad vi gör med dina data.

När du anmäler ditt deltagande i Seniorgolfen på Kalmar golfklubb så godkänner, samtycker, du att vi får presentera de data som gäller dig och finns kopplade till vår verksamhet. Det innebär att uppgifter som finns ihop med vår verksamhet såsom Resultat och Karles Pokal blir offentliga på Kalmargk.se och är ganska tydliga vilka data det gäller, se nedan. När det gäller bilder, filmer, videor och likande är det betydligt mer flytande där du själv måste ta ditt ansvar. Dessa läggs ibland ut på sociala medior såsom YouTube, Facebook, Instagram m fl. Vill du inte vara med på bilder, filmer, videor så får du själv ta ansvar för detta genom att undvika att komma med på bilder, filmer och videor.

Genom att du anmäler eller är anmäld som medlem i seniorgolfen lämnar du ditt samtycke.

De specifika data inom Seniorgolfen som presenteras för dig är:
För- och efternamn
HCP SHCP
Antal poäng/slag
Tee

I hanteringen av dina data följer också din mailadress.

Du kan läsa mer här: https://gdpr.se/samtycke-eller-bara-information-till-anvandaren/