Damgolfen

Kontakt Damkommitten: iren@kalmars.se tele 0733017521

Tisdagstävlingar

Touren är delad i två deltävlingar en Sommartour som går över 18 hål och en Hösttour som går över 9 hål. Vi varvar spelformerna poängbogey och slaggolf, se spelschemat.
Klasser: 18-hålarna spelar i två klasser.
A-klass hcp 0-18,4
B-klass hcp 18,5-54.
Du byter inte klass under pågående säsong.

Tävlingsanmälan: Anmälan görs i förväg på www.golf.se eller på klubben. Var noga med att du anmäler dig i rätt klass. Du spelar i samma klass under hela säsongen. Efter anmälan tar du ut ditt scorekort i automaten. Skriv upp dig på listan och lägg ditt scorekort där för lottning.

Fasta starttider: Starttiderna framgår av tävlingsprogrammet. Lottning av starttider görs 10 minuter före första starttid. Endast våra tider

Startavgift: 40 kronor för Sommartouren, 20 kronor för Hösttouren. Signerade scorekort för hela bollen lämnas i en plastpåse i tisdagsdamernas brevlåda. Nytt för i år är att vi betalar som vid vanlig tävlng, anmälan och betala.

Ett veckopris i varje klass delas ut under Sommartouren.  Veckopriserna delas ut vid nästkommande sponsortävling.

Birdiburken i damrummet. du som lyckas göra en birdi på en tisdagstävling, pryd burken med en färgglad lapp. Fyll i en lapp som du hittar ipärmen sådeltar du i utlottningen av birdipris. Ju fler birdis du gör desto fler vinstchanser. Gäller givetvis både 18-och 9-hålarna.

Sommartouren med poängberäkning spelas april - augusti. Resultaten från 7deltävlingar räknas samman inför säsongsavslutningen.

Hösttouren med poängberäkning spelas under september. Resultatet från 4 deltävlingar räknas samman inför säsongsavslutningen.

Nio-hålarna

Touren går över hela säsongen (3 april – 11 september) och spelas i en och samma klass. Anmälan görs på lista, där du även lägger ditt scorekort (ett för obokad tid).  Lottning sker på 1:a tee 10 minuter före första starttid. Starttider och spelformer framgår av tävlingsprogrammet. Startavgiften är 20 kronor som betalas via Swish. Efter avslutad runda lämnas signerade scorekort till Johanna Höglander. Dina 10 bästa placeringar räknas

Prisutdelning: Stor prisutdelning vid årsmötet den 9 oktober.

Sponsortävlingar

Fyra tisdagar spelar vi sponsortävling istället för vanlig veckotävling. Datum, spelform och sponsorer framgår av tävlingsprogrammet även anslag i damernas omklädningsrum. Startavgift: 50 kronor. Anmälan till tävlingarna gör du på www.golf.se eller i receptionen på golfklubben.

Våra givmilda sponsorer säsongen 2018 är Pias Blommor,
Dillbergs Bokhandel, EM Severins, Gröna Stugan, Parelle, Helens Fruktkorg samt Kalmar GK:s Golfshop.Johannas Choklad.

Smålandsserien

Smålandsserien är ett seriespel, scratchspel. Hör av dig till oss om du är intresserad att delta:
D30:                       Caroline Möllesand
D50 Div 1:            Annika Persson
D50 Div 2:            Mia Wall
D60 Div 1:            Agneta Berntsson
D 60 Div 2:           Anne Hällefors
D60+ match (hcp)Birgitta Kjellberg

Smålandspokalen

En lagtävling för golfklubbarna i Småland. Laget består av fyra damer, de tre bästa resultaten för laget räknas. Inbjudan med anmälningslista kommer att finnas på vår anslagstavla. Tävlingen spelas i år på Tranås GK den 2 september.

Kalmarsundsmatchen mot Saxnäs

10 damer från varje klubb möts i matchspel. I år spelas den på Kalmar GK
den 13:e maj. Inbjudan med anmälningslista kommer att finnas på anslagstavla. Kontaktperson är Irèn Persson.

Smålands damtour

Spelas i tre hcp-klasser. Man deltar i så många tävlingar man vill.  Tävlingsdagar: Grönhögen GK 20 maj, mönsterås GK 10 juni,
Emmaboda GK 12 augusti, final på Värnamo GK 16 september.
Anmälan görs på www.golf.se eller i receptionen.

Välkommen 2018