Damgolfen

Tisdagstävlingar

Touren är delad i två deltävlingar en Sommartour som går över 18 hål och en Hösttour som går över 9 hål. Vi varvar spelformerna poängbogey och slaggolf, se spelschemat.
Klasser: 18-hålarna spelar i två klasser.
A-klass hcp 0-18,4
B-klass hcp 18,5-54.
Du byter inte klass under pågående säsong.

Tävlingsanmälan: Anmälan görs i förväg på www.golf.se eller på klubben. Var noga med att du anmäler dig i rätt klass. Du spelar i samma klass under hela säsongen. Efter anmälan tar du ut ditt scorekort i automaten. Skriv upp dig på listan och lägg ditt scorekort där för lottning.

Fasta starttider: Starttiderna framgår av tävlingsprogrammet. Lottning av starttider görs 10 minuter före första starttid.

Startavgift: 40 kronor för Sommartouren, 20 kronor för Hösttouren. Signerade scorekort för hela bollen lämnas i en plastpåse i tisdagsdamernas brevlåda. Nytt för i år är att vi betalar som vid vanlig tävlng, anmälan och betala.

Ett veckopris i varje klass delas ut under Sommartouren.  Veckopriserna delas ut vid nästkommande sponsortävling.

Sommartouren med poängberäkning spelas april - augusti. Resultaten från 8 deltävlingar räknas samman inför säsongsavslutningen.

Hösttouren med poängberäkning spelas under september. Resultatet från 4 deltävlingar räknas samman inför säsongsavslutningen.

Nio-hålarna

Touren går över hela säsongen (4 april – 12 september) och spelas i en och samma klass. Anmälan görs på lista, där du även lägger ditt scorekort (ett för obokad tid).  Lottning sker på 1:a tee 10 minuter före första starttid. Starttider och spelformer framgår av tävlingsprogrammet. Startavgiften är 20 kronor som betalas via Swish. Efter avslutad runda lämnas signerade scorekort till Johanna Höglander.

Prisutdelning: Stor prisutdelning vid årsmötet den 10 oktober.

Sponsortävlingar

Fyra tisdagar spelar vi sponsortävling istället för vanlig veckotävling. Datum, spelform och sponsorer framgår av tävlingsprogrammet även anslag i damernas omklädningsrum. Startavgift: 50 kronor. Anmälan till tävlingarna gör du på www.golf.se eller i receptionen på golfklubben.

Våra givmilda sponsorer säsongen 2017 är Pias Blommor,
Dillbergs Bokhandel, EM Severins, Gröna Stugan, Parelle, Helens Fruktkorg samt Kalmar GK:s Golfshop.

Smålandsserien

Smålandsserien är ett seriespel, scratchspel. Hör av dig till oss om du är intresserad att delta:
D30:                       Caroline Möllesand
D50 Div 1:            Annika Persson
D50 Div 2:            Mia Wall
D60 Div 1:            Britt-Marie Johansson
D 60 Div 2:           Anne Hällefors
D60+ match (hcp)Birgitta Kjellberg

Smålandspokalen

En lagtävling för golfklubbarna i Småland. Laget består av fyra damer, de tre bästa resultaten för laget räknas. Inbjudan med anmälningslista kommer att finnas på vår anslagstavla. Tävlingen spelas i år på Tobo GK den 2 september.

Kalmarsundsmatchen mot Saxnäs

10 damer från varje klubb möts i matchspel. I år spelas den på Saxnäs GK
den 14:e maj. Inbjudan med anmälningslista kommer att finnas på anslagstavla. Kontaktperson är Irèn Persson.

Smålands damtour

Spelas i tre hcp-klasser. Man deltar i så många tävlingar man vill.  Tävlingsdagar: Saxnäs GK 21 maj, Oskarshamn GK 10 juni,
Möre GK 13 augusti, final på Wiredaholm GK 17 september.
Anmälan görs på www.golf.se eller i receptionen.

Välkommen 2017