Klart med ny klubbchef på Kalmar GK

Det känns väldigt roligt att kunna meddela att vi nu gjort klart med ny klubbchef på Kalmar GK. Intresset har varit stort med över 60 sökande till tjänsten och urvalsprocessen har genomförts på ett professionellt sätt med hjälp av OnePartner Group.

Valet föll till slut på Christian Johansson från Kalmar. Christian har stor erfarenhet inom ledarskap, försäljning och marknadsföring. Han har dessutom en gedigen idrottsbakgrund.

Vi är övertygade om att Christian kan fortsätta att utveckla Kalmar GK på ett positivt sätt och att vi ska förstärka vår position som en attraktiv golfklubb med en anläggning av hög kvalité.

Christian börjar sin anställning 1 oktober och kommer att jobba parallellt med Mårten Olander under oktober månad. Mårtens anställning upphör 31 oktober.