Kalmars Elitlag klarade målen!

• övre raden Lotta Redin, Maria Brunzell, Åsa Gottmo undre raden Linn Larsson, My Eriksson, Ida Jonsson
  • övre Pierre H (C), Andreas W, Edvin B, Patrik G, Joakim H, Niklas L, Mikael U (K) undre Oskar H, John A, Rasmus K, Robert K, Johan A, Henrik
  • Puttträning för att lära känna hastigheten på Abbekås grenner.
  • Edvin slår ut på hål 1. Andreas och Rasmus följer slaget med blickarna.

Klubbens elitlag spelade nationellt seriespel 17-20 juli. Herrarna spelade på Barsebäck om SM medaljer i Elitserien och damerna, på Abbekås, i division I södra med möjlighet att kvala upp till elitserien för 2020.

Utifrån våra förutsättningar var den realistiska målsättningen för båda lagen att komma i mitten. Herrarna slutade 13 av 18 lag och damerna slutade 7 av 16 lag. Målen infriades - men som alltid tittar vi uppåt i resultaten och funderar på vad vi behöver göra för att nå dit!

Från damernas "spelande" coach Åsa Gottmo - tack för alla hejarop under veckan.Idag (sista dagen) spelade vi upp oss och tog en placering. Vi kom 7a av 16 lag. Tack alla för hejarop denna veckan!!

Från herrarnas coach Mikael Unger (efter 3 av 4 dagar) - Efter fantastiskt bra spel idag på Mastersbanan är vi nu uppe på en delad 11:e plats inför sista dagens spel. Vi är 8 lag som är inom 10 slag och sannolikt är det 4 av dessa lag som hänger kvar till kommande år. Med andra ord väntar en spännande dag. Imorgon spelar Patrik Gotfridson, Joakim Haeggman, Niklas Lindström och Robert Karlsson.

Resultat Damer

Resultat Herrar