Träna i vår Golfhall i vinter

I slutet av december öppnade vi Golfhallen på Wismarsvägen 12 (gamla Stadsmissionen). Här går det att slå fulla slag, chippa, pitcha och putta. Det går även att spela i golfsimulator & träna med Trackman. Här kan du läsa mer och boka din tid för träning eller spel i simulatorn.

Bokning:  Vi tillämpar tidsbokning och förbetalning på alla våra upplevelser. Drop in endast i mån av plats!
Regel i hallen: Du måste ha rena skor och golfklubbor. Det går bra att träna i vanliga gymnastikskor.

Länk till webbsida för Golfhallen & bokning

Våra upplevelser är:
  • Träna golf 1 timme - 80 kr (medlem vuxen 65 kr, junior 40 kr). Golfhallen ger dig möjlighet att träna sving,närspel och puttning. Ta med dina klubbor. Bollar får du låna på plats. Boka och betala via vår bokningssida.
  • Spela i golfsimulator 1 timme - 300 kr. Spela 18 hål i kortärmat. Välj bland 40 olika banor. Utmana dig själv eller dina kompisar. Upp till 4 personer kan spela samtidigt. Du hinner 18 hål/person och timme. Är ni 2 spelare rekommenderas ni att boka två timmar. Du som har ett presentkort: Boka ditt spel via mail magnus.andersson@kalmargk.se eller genom att åka till golfhallen och boka. Tillgängliga tider hittar du på vår bokningssida.
  • Trackman 1 timme - 240 kr (medlem vuxen 195 kr, junior 120 kr). Golfens hetaste analysverktyg för alla golfsvingar. Välj bland tre olika upplevelser. Läs mer och boka in på vår bokningssida.