Ditt medlemskap 2018

UPPDATERAD Här får du information om vad som du behöver göra som medlem inför det nya året.

• SPELRÄTT Du som är provmedlem. För att  teckna ett medlemskap 2018 krävs att du innehar en spelrätt, antingen ägd eller lånad av medlem.
  • DU SOM ÄGER EN SPELRÄTT. Du vet väl om att du kan hyra ut din spelrätt om du själv har ett vilande medlemskap.
  • AUTOGIRO OBS! detta gäller inte dig som redan har haft autogiro under 2017! Om du vill ha din medlemsavgift uppdelad med autogirobetalning på 8 månader anmäl det innan den 31 december, efter det datumet tar vi ut en administrativ avgift om 200 kronor. Så här går du smidigast tillväga för att anmäla dig för autogiro: Gå in på din internetbank. Under fliken autogiro (medgivande) söker du Kalmar Golf & Fritid AB godkänn där Kalmar Golf & Fritid AB som mottagare av medgivande ditt betalarnummer är ditt golf-ID.
  • BAGBUR Om du inte ska ha din bagbur kvar, vänligen meddela detta omgående i så fall.
  • Kom ihåg att det medlemskap du, som spelrättsinnehavare, har vid årets slut är det du förbundit dig till för 2018.
​KONTAKTA KANSLIET VIA TELEFON ELLER MEJL TILL kansli@kalmargk.se