Boka starttid

Boka starttid direkt på våra två banor - Gamla eller Nya Banan.
Klicka på önskad tid och fullfölj bokningen via MinGolf.

Bokningsbara tider

Från 1 januari hjälper vi dig med bokningar för året via kansliet.

Från 30 dagar innan har du tillgång till alla tider på både Gamla och Nya banan online.

Du kan boka starttid på fem olika sätt - tänk på att Golf-ID ska lämnas på alla i bollen:

1. Direkt via klubbens hemsida – klicka på ledig tid ovan och bekräfta med dina inloggningsuppgifter till Min golf
  2. Via internet på www.golf.se / Min golf / Boka starttider / Välj KalmarGK och visa alla tider på Gamla Banan eller Nya Banan
  3. Boka själv i golfterminalen i klubbhuset eller shopen
  4. Boka hos oss direkt i receptionen
  5. Ring 0480-47 21 11

Våra tankar om tid

Tid är viktigt för oss alla. Av den anledningen vill vi på Kalmar Golfklubb att du som bokar tid tänker på två viktiga saker.
1. Om du har en bokad tid och av någon anledning inte ska spela. Boka av din tid så snart som möjligt, på min golf, via telefon eller i terminalen på klubben.
2. Kom till klubben senast 15 minuter innan din starttid och bekräfta ankomst i terminalen eller till receptionen att du är på plats.