Verkstad

På Kalmar Golfklubb har vi en verkstad som erbjuder följande tjänster:

Omgreppning:

För att få ett stabilt tag om klubban så kan ett grepp i gott skick göra en stor skillnad. Vi erbjuder en mängd olika grepp i varierande material och tjocklek. Är du osäker på vad som passar just dig så har vi kunskapen att guida dig till ett bra beslut. Kanske vill du testa ett annorlunda grepp på din putter för att därigenom förbättra din känsla/precision?

Vänd dig till oss för att få råd!

Omskaftning:

Om olyckan varit framme och du slagit av ett skaft i en klubba eller om du vill testa en annan skafttyp i dina klubbor så har vi kunskapen och utrustningen för att kunna serva dig med skaftbyte. Fråga oss vilket skaft som passar just dig!

Loft & Lie mätning/justering:

Vi kontrollerar och justerar loft och lie på dina klubbor. Detta hjälper dig att förbättra båda precision och slaglängd. Ta med klubborna in i shopen så mäter vi upp dom!

Justering av längd på klubborna:

Rätt anpassad längd på dina klubbor är en förutsättning för att du ska kunna svinga klubban på ett enkelt och bra sätt. Detta kan vi enkelt justera! I samråd med någon av tränarna kan du få råd kring vad som passar just dig.

Spikbyte på golfskor:

Se till att dina skor alltid har hela spikar som ger dig bra grepp när du går och slår.

Reparation av vagnar:

Vi kan hjälpa dig med att byta däck/hjul på din vagn. Vi kan även stå till tjänst med eventuella övriga reperationer av din vagn.

Dags att byta grepp?

Månadserbjudande.