Aktiviteter

Demodagar - Om du går i funderingar kring att köpa nya klubbor eller kanske bara byta ut en klubba i bagen. Passa då på att boka in dig på en eller flera av vårens demodagar. Under 30 minuter får du experternas hjälp kring vad som passar just dig och din sving. På plats finns även alltid en av instruktörerna på klubben. För att garanterat få hjälp så rekomenderar vi att boka en tid. Är du bara lite nyfiken få årets nyheter så är du givetvis välkommen att droppa in utan förbokad tid.

Wilson demokväll för damer 4 april
Titleist demo 6 april
Callaway demo 11 april
Cobra demo 16 april
Taylor Made 26 april
Ping 2 maj
Titleist 4 maj
Titleist 11 maj
Titleist 18 maj

Shopens Tema Tisdagar - Varje tisdag kl 17:00-18:30 under perioden 4 april-23 maj erbjuder vi ett antal clinics/demokvällar. Aktiviteterna är helt kostnadsfria.
4/4 - Wilson damklubbor, 11/4 Demokväll med Callaway, 18/4 bolltest, 25/4 Regn/vind Abacus, 2/5 greppkväll, 9/5 Putter provning, 16/5 wedgar, 23/5 Gapfitting.

Anmäl dig i shopen eller till anna-karin.kjellberg@kalmargk.se

Magic Night med Daily onsdag den 12 april kl 18:00-20:00 - Få experthjälp av Nina från Daily Sports. Prova ut just de byxor, shorts eller kjolar som passar just dig och din figur. Vid beställning under kvällen bjuder vi på 15% rabatt.

Anmäl dig i shopen eller till anna-karin.kjellberg@kalmargk.se

Fyndtält 29 april - 1 maj - Passa på att fynda kläder, skor och annan utrustning. Upp till hela 70% rabatt.

Fitting Center

Från och med 2015 finns Titleist Regionala Fitting Center i Kalmar Golfklubbs studio. Är du nyfiken på att testa årets nyheter, kontakta shopen!