Kalmar Golfklubb - #18 i Sverige

Välkomna till oss!

Vi hälsar golfande gäster och alla besökare varmt välkomna till vår vackra anläggning precis vid Kalmarsund. Spela våra banor, ät gott i vår restaurang, träna ditt spel på vår Driving Range och besök vår välsorterade golfshop. Har du aldrig provat på golf eller varit på en golfbana är du självklart varmt välkommen.

Gamla Banan - 18 hål

är par 72 och inleder med ett kort par 3 hål över Kalmarsund.

Nya Banan - 18 hål

är par 71 och slingrar sig mellan dammar och alleér av tallar.

Boka starttid nu!

Klicka här för att boka en starttid nu!

Golfterminal - gör det själv!

Här på Kalmar Golfklubb använder vi golfterminaler för de enklaste ärenden som rör din golf. Med hjälp av ditt medlemskort eller inloggningsinformation kan du boka starttid, skriva ut scorekort, kolla din slope, ändra hcp samt anmäla dig till tävlingar. Är du greenfeegäst kan du betala din greenfee med kort i terminalen. Be någon i personalen om hjälp om du är osäker på hur man använder den.

• Det finns en golfterminal i entrén till klubbhuset.
  • Det finns en golfterminal mitt emot shop & reception inne i klubbhuset.