Kalmar Golfklubb - #18 i Sverige

• 18 green gamla banan

Välkomna till Kalmar Golfklubb!

Välkomna till en av sydöstra Sveriges vackraste golfanläggningar.

Beläget precis vid Kalmarsund erbjuder vi två fina banor av hög kvalité. Vi har Gamla respektive Nya banan. Gamla banan är något längre och för många av lite mer utmanande karaktär. Första hålet på Gamla banan är för många en unik upplevelse då man slår över vattnet. Nya banan är som sagt något kortare och bjuder på en fin inramning bland park och skog.

Läs gärna mer om respektive bana på respektive flik.

Utöver spel bjuder vi på ett fantastisk klubbhus, byggdes 2017, även det precis vid havet. Där hittar vi Restaurang och Café Värsnäs där vi verkligen rekommenderar alla att testa en lunch eller fika. I klubbhuset är även vår välsorterade shop belägen. Här får du bästa tänkbara service och alla råd du behöver för att investera i din utrustning.

Strax utanför klubbhuset har vi vår driving range. Rangen är öppen alla dagar i veckan och hit välkomnar vi alla att träna och testa på golfspelet.

Det fina på Kalmar Golfklubb är att allt är väldigt samlat. Du har första och sista hålet på respektive bana, klubbhus med restaurang och shop och drivingrangen på väldigt nära varandra.

Vi hälsar ALLA medlemmar, gäster, ung som gammal välkomna att spela golf hos oss