Business Club

Alla företagspartners i golfklubben bildar gemensamt det vi valt att kalla vår Business Club. Genom en kombination av aktivitet, exponering och nätverksträffar skapar vi förutsättningar för företag att vårda kundrelationer, personal och företagets varumärke.

Vill du och ditt företag bli en del av vår Business Club?

Ta kontakt med Klubbchef Mårten Olander

Letar du efter en bra plats för årets Kick-Off?

Vi hjälper dig att genomföra årets kick off - Prova på golf, mat & dryck!

Vill du komma i kontakt med 2500 medlemmar?

Golfspelare är en köpstark målgrupp. Vi diskuterar gärna möjligheter för ditt företag att kommunicera med våra medlemmar.

Vill ditt företag stödja en OS sport på nära håll?

Vi har en lång idrottstradition med många framgångar genom åren. Den idrottsliga satsningen är viktig för oss och vår målsättning är att vara den ledande golfklubben i regionen för elitgolf. Att stödja den ekonomiskt och synas i den delen av vår verksamhet är en ömsesidig vinst!

Skicka mejl till Mårten

Kontakta Mårten

Jag ansvarar för alla företagsavtal och tar gärna ett möte för att diskuetra möjligheter.

Logoprodukter -uppskattad reklam!

Vi erbjuder dig, ditt företag och dina kunder produkter med ditt företags logga på. Exempel är peggar, bollar, startpaket och prisbord. Kontakta oss så hittar vi bästa tänkbara lösning.